Mesaj Panosu
 Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Y.Ğ.Z
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Sal Oca 08, 2008 22:14  Mesaj konusu:  Yıldırım İmren Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

Adı Soyadı Yıldırım İmren
Cinsiyeti Erkek
Doğum Tarihi 1990
Doğum Yeri İskenderun
Anne Adı
Baba Adı
Eğitim İlkokul 5 sınıf öğrencisi
Meslek
Boy 1,35
Kilo 40
Göz Rengi Yeşil
Saç Rengi Sarı(kumral)
Belirleyici İşaretler karnında yara izi var
Kaybolduğu Tarih 24,05,2002
Kaybolduğu Yer İskenderun
Son Görüldüğü Yer
Kaybolma Nedeni Arkadaşıma gidiyorum diyerek evden çıkıyor haber alınamıyor.

Kaynak : Kayipdernegi.com

Koç  Kedi ÇevrimdışıY.Ğ.Z kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
naturelguzel

turkey.gif
MesajTarih: Per Şub 28, 2008 20:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm arkadaşlar.bu gördüğünüz çocuk benim kuzenim ve okuduğunuz gibi 2002 yılından beri kayıp.Sad eğer gören ve benzeten görürse lütfen buraya yazın.hepinize tşkler.

Çevrimdışınaturelguzel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Y.Ğ.Z
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Pzr Mar 02, 2008 11:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

naturelguzel , bu duruma çok üzüldüm ve bizler elimizden geleni yapıyoruz.
İnşallah iyi bir gelişme olur.

Koç  Kedi ÇevrimdışıY.Ğ.Z kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz